Гарбузовий крем-суп

Інгредієнти:

  • 1 гарбуз
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 3 ст.л. олії холодного віджиму
  • 2 середні моркви
  • 20 г кокосових вершків
  • Сіль і спеції за смаком
  • Зелень або гарбузове насіння

1. Відварити гарбуз та моркву, дати охолонути.

2. Додати до приготованих овочів лимонний сік, олію, сіль і спеції за смаком.

4. Зблендерувати все до однорідної консистенції.

5. Додати кокосові вершки.

Для подачі прикрасити зеленню чи гарбузовим насінням. Насолоджуватися неймовірно ніжним смаком!

 

Авторка рецепту: менторка Веган Челенджу Софія Остимчук

 

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!