Кіш зі шпинатом та грибами

Інгредієнти:

  • Борошно - 2 склянки
  • Олія - 7 ст. л.
  • Холодна вода - 9 ст. л.
  • Розпушувач - 1,5 ч. л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Шпинат
  • Печериці
  • Цибуля
  • Помідори

Приготування:

1.Змішати борошно, розпушувач, сіль.

2. Додати воду та олію, замісити тісто в кулю.

3. Поставити тісто в холодильник на 30 хв.

4. Приготувати начинку: обсмажити на пательні шпинат, цибулю, томати, додати спеції за смаком.

5. Зробити дві кульки з тіста: більшу і меншу.

6. Олією змастити форму для запікання.

7. З великої кулі зробити основу для пирога.

8. Додати начинку зверху

9. З маленької кулі зробити узор на поверхні пирога.

10. Випікати при 180°С приблизно 30-35 хвилин.

 

Авторка фото/рецепту: Настенька Антонюк

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!