minestroneua

Мінестроне

Інгредієнти:

  • 1 ч.л. оливкової олії⠀
  • 80г цибулі подрібненої⠀
  • 4 зубчики часнику подрібненого⠀
  • 50г нарізаної селери⠀
  • 90г нарізаної моркви⠀
  • 800г помідорів, нарізаних кубиками⠀
  • 400г білої квасолі ⠀
  • 150г подрібнених кабачків⠀
  • 750 мл води⠀
  • по 1/2 ч. л. солі й орегано, та по 1/4 ч. л. чебрецю і чорного перцю⠀
  • 200г улюблених макаронних виробів⠀
  • 30г шпинату⠀
  • 3 ст.л. подрібненого базиліка

Спосіб приготування :

  1. Нагрійте олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і часник, пасіруйте до напівпрозорості близько 5 хвилин.
  2. Додайте селеру, моркву і помідор, доведіть до кипіння.
  3. Додайте квасолю, кабачки, воду, сіль і спеції та варіть 15-18 хвилин.
  4. Додайте 200 г макаронних виробів і варіть 12 хвилин.
  5. Покладіть шпинат і 2 ст. ложки подрібненого базиліку й тушкуйте ще хвилину.

Подавати краще гарячим, з гарніром із свіжого базиліку та веганським пармезаном.

Авторка рецепту: Vegan Richa