Паста «Болоньєзе»

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 1 велика морква
  • 200 г сочевиці
  • Спагеті
  • Зелень за смаком
  • Олія
  • Томатна паста
  • Лимон
  • Сіль
  • Перець
  • Веганський сир (за бажанням)

1. Відварити сочевицю протягом 1-2 годин.

2. Нарізати дрібно цибулю та засмажити на олії протягом 7 хвилин.

3. Натерти моркву та додати на сковорідку до цибулі. Смажити разом ще протягом 5-7 хвилин.

5. Зблендерувати сочевицю та додати на сковорідку до овочів.

6. Додати сіль, перець, трішки води та тушкувати протягом 10 хвилин.

7. Додати томатну пасту та смажити ще 2-3 хвилини.

На тарілку викласти варені макарони, зверху додати готовий соус. Прикрасити зеленню та, за бажанням, веганським сиром.

 

Авторка рецепту: менторка Веган Челенджу Катерина Дзендзелюк

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!