Паста зі шпинатом і грибами

Інгредієнти:

  • 4 чашки грибів
  • 2 чашки шпинату
  • 1 чашка замороженого горошку
  • 2 ст л харчових активованих дріжджів
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 зелені цибулини
  • 1 чашка рослинного молока
  • 2 ст л олії
  • Сіль та чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Відварити пасту 
  2. В сковорідці обсмажити часник та цибулю
  3. Додати гриби та тушкувати 5 хв
  4. Додати молоко, харчові дріжджі, сіль, перець та тушкувати ще 5 хв.
  5. Додати свіжий шпинат та тушкувати ще 2 хв.
  6. Зняти з вогню, додати готову пасту. Готово!

Автор: Ligia

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!