Протеїнові коржі для піци

Інгредієнти на 2 коржі:

  • 150 г сухої сочевиці
  • Сіль, перець та спеції за смаком (наприклад, копчена паприка)
  • 10-50 мл води

Приготування:

  1. Сочевицю замочити на ніч.
  2. Промити, покласти в глибоку посудину та додати воду (10-50 мл), проблендерити до консистенції густої сметани.
  3. Додати сіль та спеції.
  4. Тісто розділити на 2 частини. Розігріти антипригарну сковорідку та викласти тісто, розрівняти ложкою.
  5. Смажити на помірному вогні доки верх не "схопиться" та забрати з вогню.
  6. Готово! Викласти начинку на ваш смак, наприклад, томатна паста + гриби + помідори + кукурудза. Зверху можна полити пісним майонезом.
  7. Готувати піцу на сковорідці під кришкою чи в духовці до готовності.

Автор: Паскучіі Анастасія 

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!