ua-sharlotka
Portions: 5

Шарлотка

Інгредієнти:

  • Рисове борошно - 100г
  • Кукурудзяне борошно - 100г
  • Житнє борошно - 100г
  • Кокосове борошно (опційно) - 50г
  • Соєве молоко - 450мл
  • Кокосова олія - 50г
  • Кокосовий цукор - 4 ст.л.
  • Сода - 0,5 ч.л. 
  • Яблука середнього розміру - 2шт
  • Ваніль, кориця за смаком

Приготування: 

1. Окремо змішати всі сухі інгредієнти.

2. Соду загасити лимонним соком і додати до молока. Перемішати.

3. Ппоступово всипати в молоко борошно і вимішувати до однорідної консистенції. Туди ж нарізані кубиками яблука.

4. Випікати в розігрітій до 180℃ духовці 30-40 хвилин.

Авторка рецепту: Людмила Вишнівська