Шоколадне печиво з нуту

 

Інгредієнти:

  • Нут - 1 банка (400мл, 240 г сухої ваги)
  • Кокосова олія - 3 ст.л.
  • Ванільний екстракт - за смаком
  • Цукор кокосовий або коричневий - 3/4 склянки
  • Борошно вівсяне - 1/2 склянки
  • Сода - 1/2 ч.л.
  • Яблучний оцет - 1/2 ч.л.
  • Сіль - щіпка
  • Чорний шоколад - 100 г (нарізати на дрібні шматочки) 

Приготування:

  1. Всі інгредієнти, окрім шоколаду, зблендерувати до однорідної консистенції.
  2. Подрібнити шоколад на маленькі шматочки та додати до тіста.
  3. Випікати при 180 градусах близько 20 хвилин. 

Авторка рецепту: Алевтина Козачок

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!