ua-okaracookies
Portions: 4

Шоколадне печиво з окари

Інгредієнти:

  • Житнє борошно - 90 г
  • Окара - 100 г
  • Какао - порошок - 10 г
  • Сироп - 40 г
  • Рослинна олія - 2 ч.л.
  • Спеції - за смаком

Приготування:

1. Перетерти окару з борошном і какао. Має вийти розсипчата суміш.
2. Додати сироп і масло. Розім'яти руками до отримання однорідної маси. За необхідності (якщо тісто вийшло занадто розсипчате), додати трохи води.
3. З тіста сформувати невеликі кульки та злегка їх придавити їх.
4. Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти на деко, покрите пекарським папером. Випікати 25-30 хвилин.

Авторка рецепту: Катерина Максименко