Ягідний чіа-пудинг

Інгредієнти:

*для основної страви

  • Заморожені ягоди (смородина, малина, чорниця) - 125 г
  • Насіння чіа - 3 ст. л.
  • Рослинне молоко - 240 мл
  • Кокосова стружка (додатково) - 3 ст. л.

*для топінгу (додатково)

  • Горіхова паста
  • Насіння коноплі (або будь-яке інше насіння)
  • Ківі чи інший м'який фрукт

Приготування:

1.Розморожені ягоди зблендеруйте або подрібніть до однорідної маси виделкою.

2. Додайте кокосову стружку, насіння чіа те добре перемішайте.

3. В іншому посуді зробіть топінг. Зблендеруйте ківі, насіння коноплі та горіхову пасту. Залиште чіа пудинг на ніч. Зранку полийте топінгом та, за бажанням, прикрасьте свіжою м’ятою.

 

Рецепт/фото: https://greenkitchenstories.com/ 

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!