Запіканка з тофу

 

Інгредієнти:

  • Тофу - 350 г
  • Лимонний сік - 1/2 ст.л.
  • Олія - 3 ст.л.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Молоко рослинне - 70 мл
  • Ванільний екстракт - 5 крапель
  • Борошно - 1 ст.л.
  • Крахмал кукурудзяний - 1 ст.л.
  • Родзинки - 100 г

Приготування:

  1. Зблендерувати тофу, лимонний сік та олію до однорідної консистенції.
  2. Додати решту інгредієнтів, окрім родзинок, і продовжити бленжерувати.
  3. Додати родзинки та змішати ложкою.
  4. Випікати при 180 градусах близько 40 хвилин у глибокій формі, змащеній олією.

Авторка рецепту: Алевтина Козачок

 

© ВеганЧелендж 2019

contact@veganchallenge.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!